Es presenta el Programa d’activitats educatives del curs 2020-2021

20 d'octubre de 2020 Museus del Vendrell

Es presenta el Programa d’activitats educatives del curs 2020-2021

Com cada any, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell presenten el programa general de les activitats educatives dels equipaments culturals de la vila: el Museu Deu, el Museu Apel·les Fenosa, el Museu Arqueològic, la Casa nadiua de Pau Casals, el Museu Pau Casals, el Museu Àngel Guimerà i la Biblioteca pública Terra Baixa per al curs 2020-2021.

Dins del dossier conjunt es poden consultar totes les propostes ofertades per equipaments, per nivell educatiu, per àrees o per calendari, segons els diferents interessos dels centres educatius, a més d’una explicació detallada de cada activitat. Totes aquestes propostes estan adaptades a infants amb necessitats educatives especials i als centres de formació d’adults.

A més a més, aquest curs s’han volgut potenciar les activitats d’exterior, per això els equipaments culturals presenten un seguit d’itineraris per als diferents nivells escolars per conèixer més de prop el patrimoni vendrellenc.

A més d’això, també s’ofereix l’opció de desplaçar-se a l’aula per dur a terme l’activitat.

A causa de la crisi sanitària que s’està vivint, el retorn a les aules ha esdevingut més complex, per això, els equipaments culturals del Vendrell s’han preparat per convertir-se en espais segurs, propers i acollidors, perquè els centres educatius puguin gaudir de les experiències educatives amb totes les garanties.

 

El programa es pot descarregar des de l’apartat Serveis pedagògics del web.

Museus del Vendrell