“Josep Cañas: Del dibuix a la forma” arriba aquest divendres a la Sala Portal del Pardo

3 de desembre de 2020
3 de desembre de 2020 Museus del Vendrell

“Josep Cañas: Del dibuix a la forma” arriba aquest divendres a la Sala Portal del Pardo

La Sala Portal del Pardo acollirà a partir del proper divendres 4 de desembre l’exposició “Josep Cañas: Del dibuix a la forma”, comissariada per Ernest Benito. Una mostra que arriba emmarcada en els actes de la Capital de la Cultura Catalana i en l’Any Cañas que es commemora aquest 2020, recordant el 115 aniversari del naixement de l’escultor banyerenc (Banyeres del Penedès, 1905 – el Vendrell, 2001).

En concret, a la mostra de la Sala Portal del Pardo es podrà gaudir de l’obra de Cañas que és de propietat municipal, reunint, per exemple, la col·lecció dels Set-cents rostres, escultures de petit format i informació sobre les obres de caràcter monumental, com ara el Quatre de vuit, la Ramona o els Cérvols del jardí del Museu Deu.

L’exposició romandrà oberta del 4 de desembre de 2020 al 30 de gener de 2021. Horari: de dimarts a dissabte d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. (Festius tancat)

Museus del Vendrell