Les rutes culturals tornen aquesta Setmana Santa

23 de març de 2021 Museus del Vendrell

Les rutes culturals tornen aquesta Setmana Santa

Els museus del Vendrell es complauen de retornar a la seva activitat dins i fora dels equipaments per a públic general. Amb les noves mesures anunciades pel Procicat, aquesta Setmana Santa els espais culturals reprenen les rutes patrimonials per conèixer la vila i algun dels seus veïns més il·lustres.

La primera és la ruta de la pedra seca que ofereix el Grup de Pedra Seca de Sant Vicenç de Calders el diumenge, 28 de març a les 10:30 h. La sortida es farà des de la plaça Major i en el recorregut es podran conèixer les diferents tipologies constructives de pedra seca del municipi. El dimarts, 30 de març a les 11 h, la ruta “Descobreix la Via Augusta” permetrà conèixer un fragment d’aquesta important via de comunicació romana. El punt de sortida serà la placeta del camí Reial. La ruta “Coma-ruga: un viatge en el temps” s’oferirà dijous, 1 d’abril a les 18 h. Durant el recorregut, acompanyats d’un educador cultural del Museu Deu, els visitants descobriran els orígens del nucli marítim de Coma-ruga. El punt de sortida serà l’Oficina de Turisme (av. Brisamar, 1). Finalment, el dissabte, 3 d’abril a les 11 h, des de la Casa nadiua de Pau Casals s’iniciarà la ruta que porta el nom del violoncel·lista. Aquesta és una oportunitat de conèixer i descobrir alguns dels racons i els vincles que el mestre Pau Casals va mantenir amb la seva vila natal.

Totes les rutes tenen un preu de 5 € per persona i per als menors de 12 anys són gratuïtes. Les
entrades es poden adquirir des del web, al telèfon 977 18 21 35, per correu electrònic rutesculturals@elvendrell.net o presencialment a la Sala Portal del Pardo, espai de difusió cultural d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, de dimarts a dissabte.

Museus del Vendrell