Tornen els espectacles al Museu Àngel Guimerà amb “ELS DILLUNS AL MÀG”!

29 de juny de 2021 Museus del Vendrell

Tornen els espectacles al Museu Àngel Guimerà amb “ELS DILLUNS AL MÀG”!

Per segon any, durant els mesos de juliol i agost el Museu Àngel Guimerà amplia la seva programació els dilluns al vespre amb un seguit d’activitats que estaran dividides en quatre àmbits: musical, teatral, poètic i màgia. Amb el nom d’“ELS DILLUNS AL MÀG” es podrà gaudir de 4 propostes diferents obertes a tots els públics. La novetat d’enguany és que Guimerà surt del museu. Dues de les propostes, la musical i la poètica, es realitzaran al Celler Avgvstvs Forum i Jané Ventura, respectivament, i acompanyaran la vetllada amb un tast dels seus vins.

Aquests espectacles, tots relacionats amb la figura d’Àngel Guimerà, permetran conèixer el dramaturg des de perspectives ben diferents.

La visita teatralitzada Guimerà: infant, llop i àngel“, de la companyia Amelie Produccions, serà l’encarregada d’obrir aquest cicle. Continuarà l’actuació musical d'”Ignasi Roda i Mone Teruel Canten Guimerà“, el recital de poesia “Guimeravi” a càrrec del rapsoda i actor Jordi Francesch i la pianista Lídia Papió, i finalment l’espectacle de màgia “Magic Pell“, a càrrec del mag Albert Pell.

Cada activitat oferirà una sessió al juliol i una altra a l’agost. El preu serà de 5 euros per persona els espectacles fets al Museu i 12 euros els que es fan als cellers. Les entrades es podran adquirir anticipadament al web dels museus o al mateix Museu Àngel Guimerà (c. Santa Anna 10 – 977 66 10 00). Les places són limitades.

Museus del Vendrell