La Sala Portal del Pardo inaugura una nova exposició de la pintora M. Carme Rovira

17 de febrer de 2023 Museus del Vendrell

La Sala Portal del Pardo inaugura una nova exposició de la pintora M. Carme Rovira

L’espai polivalent de la Sala Portal del Pardo acull l’exposició “Mira’m als ulls”, de la pintora vendrellenca M. Carme Rovira, i la poeta Mireia Juanola.

La inauguració es celebrarà el dijous, 2 de març, a les 20 h, i es podrà visitar fins al 25 de març de 2023. L’acte inaugural comptarà amb la col·laboració del Grup de Teatre Inestable del Vendrell, que oferirà una lectura dels poemes.

Les pintures de M. Carme Rovira copsen diferents etapes de les vides de les dones que formen part de l’exposició i les poesies de Mireia Juanola les acompanyen i ajuden a transmetre tota la seva força interior.

Es pot consultar el programa de mà aquí.

Museus del Vendrell