Visita comentada a l’exposició temporal del Museu Deu

25 de maig de 2023
25 de maig de 2023 Museus del Vendrell

Visita comentada a l’exposició temporal del Museu Deu

El passat 3 de març es va inaugurar al Museu Deu l’exposició temporal titulada “Dones: de la tradició a la transgressió”, una mostra del fons d’art del museu vendrellenc formada per dibuixos, olis, talles, escultures, bacines i rajoles que mostren una nova visió de la figura femenina dins el món artístic.

La sala d’exposicions temporals del Museu Deu es va dividir en dues zones per mostrar representacions artístiques sota una nova mirada, una mirada femenina de la història de l’art centrada en la figura femenina tradicional contraposada a la figura femenina transgressora, és a dir, l’ideal burgés de feminitat, patriarcal i androcentrista (bona mare, esposa, filla…) amb oposició a la prostitució, l’emancipació, el lesbianisme…

Tots aquests conceptes seran presents en la visita comentada a l’exposició que tindrà lloc el proper divendres 26 de maig a les 18 h, de la mà de la directora del Museu Deu, Núria Payán.

L’activitat és gratuïta.

Per a més informació: museudeu@elvendrell.net / 977666308

Museus del Vendrell