Presentació solidària de llibres de Marisol Zafra al Museu Deu

12 de juliol de 2023
12 de juliol de 2023 Museus del Vendrell

Presentació solidària de llibres de Marisol Zafra al Museu Deu

Aquest divendres dia 14 de juliol, a les set de la tarda, tindrà lloc al Museu Deu la presentació de diversos llibres de Marisol Zafra.

Marisol Zafra és auxiliar d’infermeria i Diplomada en el Manejo de Pacientes Críticos en UCI (Universidad de Granada). Col·labora en el programa de ràdio mexicana “Tardes Literarias y Libros con Café” i publica un article mensual d’opinió al Diario Ideal de Jaén. Ha participat en diverses antologies de la fundació Clara Campoamor contra la violència de gènere; de la fundació Pere Tarrés per a nens; de l’Associació Alzheimer Cataluña i també amb l’associació AFAVC del Vendrell per a persones amb Alzheimer. Cal destacar que Zafra és membre de l’associació Coma-ruga Literària.

L’any 2017 va publicar la novel·la d’intriga i misterir Inocente Verano de Juventud, i dos anys després veien la llum dues obres més: Nunca Dejes de Latir i La Ventana. L’any 2020 va escriure els contes La Tormenta en el bosque de Clarón i tot just l’any passat publicava Invierno de Madurez i La Muerte en forma de mariposa.

La presentació dels llibres de Zafra al Museu Deu estarà dedicada a quatre futurs escriptors vendrellencs, membres de l’Associació Infancia Robada, per tal d’encoratjar-los que continuïn escrivint, i per estimular-los en les seves expectatives i aficions. D’aquesta manera, part de la recaptació de la venda, anirà destinada a l’esmentada associació a favor del foment de la lectura i de l’escriptura.

L’acte és gratuït per a tothom.
Per a més informació: 977 666 308 / museudeu@elvendrell.net

Museus del Vendrell