18 de maig de 2022 Museus del Vendrell

Exposició: “ESSENCIALS (…)”

La Sala Portal del Pardo segueix mantenint el seu compromís amb la creació artística i es reivindica presentant ESSENCIALS (…). Enguany, una acció artística que neix del projecte TU ETS ESSENCIAL (…), el certamen literari de microrelats celebrat per Sant Jordi per estimular la lectura, l’escriptura i la creativitat entre els més joves i que va rebre un total de 293 propostes.

L’art ajuda a repensar el món, sacsejant les neurones, reflexionant sobre els moments de dubtes i les incerteses. L’exposició és un espai d’intercanvi i de reflexió, per explorar i aprendre, liderat per quinze ESSENCIALS (…) i on es posa de manifest la capacitat de la cultura, l’art i les lletres per crear nous imaginaris, un motor de canvi.

Per què ESSENCIALS (…)?
L’essència de l’art va acompanyada dels punts suspensius, que són tres i només tres, però que indiquen tantes coses: una frase inacabada, dubte, sorpresa, suspens…, i també són una intenció quan
no està tot dit. I aquest és el concepte de l’acció artística, dels quinze missatges dels premiats i tot el que hi tenen a dir.

Descarrega aquí el díptic de l’exposició.

27 de maig de 2022 — 30 de juliol de 2022
11:00

Museus del Vendrell