10 de març de 2021 Museus del Vendrell

Exposició: “ESSENCIALS (…)”

La Sala Portal del Pardo vol seguir mantenint el seu compromís amb la creació artística i es reivindica presentant una acció cultural efímera per deixar testimoni de com el coronavirus ha capgirat i està capgirant les vides de tothom. L’acció, anomenada “ESSENCIALS (…)”, serà un procés creatiu liderat per artistes de diferents disciplines, generant un espai d’intercanvi i de reflexió, un espai on es posen en contacte el públic i els artistes.

La Sala Portal del Pardo es transformarà en aquest nou imaginari i permetrà veure quina empremta ha deixat el coronavirus en el procés creatiu, si la cultura cura les persones o bé si l’art les transforma. RTV el Vendrell elaborarà un reportatge de tot el procés.

 

Per què “ESSENCIALS (…)”?

L’essència de l’art va acompanyada dels punts suspensius, que són tres i només tres, però que indiquen tantes coses: una frase inacabada, dubte, sorpresa, suspens…, i també son una intenció quan no està tot dit. I aquest és el concepte de l’acció artística. Els artistes que hi participaran són Carol Palau, Roser Oter, Anna Agudo, Adrià Canet, Philippe Lavaill, Joaquim Milà, Dolors Escoté, Jordi Pellicer, Ton Barnadas i els alumnes del Batxillerat d’Arts de l’Institut Baix Penedès. Cada setmana dos dels artistes seran a la Sala duent a terme les seves creacions, i oferiran al públic la possibilitat de veure’ls treballar en directe.

8 de març de 2021 — 22 de maig de 2021
13:50

Museus del Vendrell