18 de maig de 2022 Museus del Vendrell

Exposició: “Vistes des de l’hemisferi dret”, de Paco Minuesa

Potser a aquesta mostra li sobren les paraules, doncs les seves imatges són suficientment explícites i òbvies com per afegir-hi més explicacions. De totes maneres, sí que crec que l’aportació explicativa de l’autor sempre enriqueix el possible gaudi de l’espectador a l’hora d’observar les obres.

Aquesta exposició té la voluntat de mostrar un recull de pintures que són el fruit de la meva observació de la vida aplicant un sentit, a vegades crític, d’altres irònic, però sempre amb la voluntat de fer-ho amb tendresa i sentit de l’humor.

Com si de cuinar es tractés, incloc, a mode d’espècies, metàfores i analogies que em són imprescindibles per donar un sabor personal als meus “plats”, és a dir, a tota aquesta colla d’imatges.
Intento entendre la vida transformant-la, donant la meva opinió al respecte del que veig i visc, així m’hi identifico, m’hi sento partícip. Així, m’estimo la vida.

El procés creatiu seria, després de la reflexió, la construcció gràfica de les idees expressant de forma subjectiva l’objectiu.

Pretenc, en definitiva, fer parlar l’hemisferi dret del cervell i esperar de la persona espectadora crítiques, complicitats o coincidències. Seria fantàstic que així fos.

Pintant la vida que invento, escric sobre la vida que visc.

Paco Minuesa

Descarrega aquí el díptic de l’exposició.

27 de maig de 2022 — 30 de juliol de 2022
11:00

Museus del Vendrell