23 de novembre de 2021 Museus del Vendrell

Guimerà i la violència envers les dones. El crit de la dona

En motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, el Museu Àngel Guimerà proposa una experiència que posarà de manifest la importància del paper que va jugar la dona en la trajectòria i l’obra d’un home que apostà per mostrar l’emoció i els sentiments en els seus textos, en un moment crucial per a la història.

A través de la lectura de fragments de diverses obres teatrals, com Terra baixa, Maria Rosa, Sol solet, L’aranya i En Pólvora, César Portilla, Candi Garcia, Encarna Sánchez, Mireia Mercadé, Xavier Mercadé, Najat Afarrich el Jarroudi, Kenneth Martínez i alumnes de la UEC del Vendrell, vendrellencs i vendrellenques d’àmbits molt diferents, posaran veu a les paraules que el dramaturg va escriure ara fa més de 100 anys.

El teatre de Guimerà esdevé una eina que permet treballar l’empatia; un recurs que ofereix nous llenguatges per explicar la realitat, i permetrà, tant als espectadors com als participants, descobrir una nova manera de comprendre la societat actual.

Per a assistir en aquest acte cal fer reserva prèvia al telèfon 977 66 10 06 o al correu electrònic museuguimera@elvendrell.net. Les places són limitades.

26 de novembre de 2021
19:30

Museus del Vendrell