7 de juny de 2022 Comunicació Museus del Vendrell

“I tu, què pintes?”

Ja fa anys que al Vendrell les escoles i els museus han creat un vincle de necessitat mútua. Fa més de 25 anys que les escoles vendrellenques fan que el Museu Deu sigui un espai més d’aprenentatge, col·laborant en el desenvolupament d’ofertes educatives i establint línies d’intercanvi de coneixements.

L’objectiu d’aquesta dinàmica és establir una estreta col·laboració entre els professionals del museus i les escoles, i el resultat és una exposició temporal al Museu Deu que porta per títol “I tu, què pintes?” i que acull més de 450 dibuixos.

El Museu Deu s’ha desplaçat fins a les escoles Àngels Garriga, Àngel Guimerà i Marta Mata per tal d’explicar artistes com ara Klee, Picasso, Kandinsky, Sunyer, Villà, Dalí, Gaudí, Ramon Calsina i Joan Miró… artistes que han estat el punt de partida de reflexions i treballs que es podran veure del 16 de juny al 10 de juliol a la sala d’exposicions temporals del Museu Deu.

Els nens i nenes de cicle infantil i primer de primària que hagin participat d’aquest projecte podran portar a familiars i amics a contemplar la seva obra d’art exposada ara al Museu Deu, el qual s’ha convertit en un espai obert on podem deixar volar la nostra imaginació. Els alumnes així ho han fet i han interpretat les obres de destacats artistes des del seu particular punt de vista.

16 de juny de 2022 — 10 de juliol de 2022
10:00

Museus del Vendrell